Julklapp till frun, sambon eller din partner

Det är hög tid att titta på julklappar till frun, sambon eller din partner. Tiden bara rusar iväg och snart så är det julafton. Ska du beställa på nätet som vi så ofta gör idag så gäller det att du lägger din beställning redan idag så du kan garantera leverans innan julhelgen.

Om du tycker om när din livskamrat doftar gott så är ju parfym något som kan passa som julklapp. Du vet förmodligen vilken typ av doft som hon brukar köpa. I annat fall så får det bli lite detektivarbete för att få veta vilken doft som passar bäst. En liten titt i badrumsskåpet kan vara på sin palts för att se vad som finns där. Det går ju också att ta upp det i en diskussion utan att avslöja allt för mycket. Det gäller att vara smidig och inte allt för avslöjande.

Det går ju alltid att kontrollera om man kan få skicka tillbaka produkt som inte skulle passa. Vanligtvis så kontakta kundservice i den butik som du handlat och kolla upp vad som gäller. En obruten förpackning ska inte vara några som helst problem att skicka tillbaka. Men som sagt kontakta alltid kundservice om du vill skicka tillbaka någon vara du handlat. Kanske det finns någon parfym eller produkt som din fru, sambo eller partner vill beställa istället.