Utomhusaktiviteter med familjen

Även om vintern är här så går det att mitt över dagen hitta på härliga utomhusaktiviteter med familjen. Dagarna är mycket kortare nu än vad vi är vana vid och solen är bara uppe några timma på vissa platser. Längst i norr så kan det vara mörkt hela dagen och man ser inte solen igen förrän efter nyår någon gång.

Snön kan locka till pulkåkning eller längdskidor. Bor ni så till så ska ni absolut passa på att vara ute så mycket som möjligt även vintertid. Ni vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Har ni dessutom byggt er en grillplats på tomten så kan ni göra upp eld där och värma er. Mysigt att ta en fika vid brasan efter avslutad aktivitet. Det är även mysigt att komma in efter en dag ute i friska luften.

Om det är så att ni har någon pulkabacke alldeles vid huset så blir det hela så mycket enklare om man skulle börja frysa ordentligt eller det blir nödvändigt med ett toabesök. Då är det bara att springa hem, värma sig och göra sina behov. Sedan ge sig ut i pulkabacken och tävla mot sina föräldrar. Det är skoj att göra något tillsammans.